Maristes Sants-Les Corts

PPOO-1

PELEGRINATGE A MONTSERRAT

Crònica del Pelegrinatge a Montserrat

El passat cap de setmana 282  pelegrins de la nostra escola van participar del Pelegrinatge a Montserrat dels Maristes de Catalunya. Barcelona, Les Fonts, St Vicenç de Castellet i Vacarisses van ser els punt d'orígen de les diferents rutes.

Després de l'emotiu moment de l'arribada al monestir i el retrobament amb altres pelegrins de les diferents escoles Maristes de Catalunya vam celebrar una missa a la basílica per donar gràcies  a la Mare de Déu per totes les vivències del present curs.

Volem agraïr a tots els pelegrins l'esforç, la il·lusió, la paciència que van permetre que la coordinació i l'organització fossin molt fluïes. També cal destacar la feina de les persones de l'APMA que es van fer càrrec de la intendència al llarg de tot el cap de setmana. També va ser indispensable la tasca dels animadors dels moviments juvenils que amb la seva presència i acompanyament als infants i joves, van tornar a demostrar la seva disponibilitat i servei pel bé dels nostres alumnes. Agraïr als mestres i porfessors que van acompanyar totes les rutes, compartint amb les famílies i els infants i joves aquesta aventura, i fent que sigui una experiència inoblidable per a tothom.

Esperem que tingueu un bon record de l'aventura i repetiu en les propores edicions.

foto de familia