Maristes Sants-Les Corts

PPOO-1

Feines d'estiu 4t ESO 2017

Els alumnes que no han superat totes les matèries al juny han de fer els exàmens de les proves extraordinàries els dies 4 i 5 de setembre de 2017. 
La presentació de les feines completes i ben presentades és requisit indispensable per aprovar la matèria.

Podeu consultar les feines de recuperació i properament el calendari d'exàmens després del salt.

Llegeix més:Feines d'estiu 4t ESO 2017

Projecte Aprenentatge i Servei

m116 m117   aps profes

El passat 8 de juny, en una acte organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de Les Corts, es van presentar al Saló del Consell de la Seu del Districte (Plaça Comes, 18) els projectes d'aprenentatge i servei realitzats al llarg del curs als diferents centres de Les Corts.

La presentació la van portar a terme la Natalia Navarrete i l'Elisa Sanz, professores encarregades del projecte a la nostra Escola. En ella es va fer referència a vuit dels dotze projectes dissenyats al centre. S'ha reflectit la importància i les grans possibilitats que obren aquests projectes als adolescents i les habilitats que treballen en la majoria de les ocasions molt diferents a les que desenvolupen a les aules.

Podeu veure un recull dels diferents projectes a l'Espai expositiu de les Corts (Plaça Comes, 18) els dies feiners de juny de 10 a 20 hores.

En aquest enllaç podeu veure tots els projectes d'aprenentatge i servei realitzats al centre.

 

4ESO a Catalunya Radio

El passat dia 10 de novembre els alumnes que participen al projecte de la ràdio i revista de l'escola vam visitar Catalunya Ràdio. Va ser una experiència molt motivadora i engrescadora perquè els nostres alumnes van veure com funciona aquest mitjà en directe. A més van participar d'una prova on ells mateixos van poder fer de periodistes per una petita estona. Podeu veure'n un petit video després del salt.

Llegeix més:4ESO a Catalunya Radio

Alumnes de 4t d'ESO a París

Els nostres alumnes de 4t d'ESO són de viatge d'estudis a París. D'allà ens envien records i aquesta fotografia.

Paris2014

4t ESO visita el MWC (2)

El passat dia 20 de Gener els alumnes de l'optativa 1 d'informàtica vam anar a fer una excursió al Mobile World Centre situat a Portal de l’Àngel.

El Mobile World Centre és una iniciativa publicoprivada creada per la Fundació Mobile World Capital i Telefónica per donar a conèixer com el món de la telefonia mòbil i d'Internet transforma les nostres vides, com la capacitat de comunicar-se i de disposar de qualsevol informació de manera ubiqua s'ha convertit en un dels reptes del segle XXI, i com la mobilitat ofereix solucions a l'organització de les societats que fa tan sols uns anys eren impensables.

Llegeix més:4t ESO visita el MWC (2)

4t ESO visita el MWC

El passat dimarts dia 10 de desembre els alumnes de l’optativa d’informàtica de 4t d’ESO vam anar a visitar el Mobile World Centre situat a Portal de l’Àngel.

L’objectiu de la visita era aprendre la història de la telefonia mòbil i com ha evolucionat al llarg del temps. També poder veure i experimentar amb les idees més innovadores que s'apliquen en aquest camp.

Llegeix més:4t ESO visita el MWC

Subcategories