Maristes Sants-Les Corts

PPOO-1

Feines d'estiu 1r ESO 2017

Els alumnes que no han superat totes les matèries al juny han de fer els exàmens de les proves extraordinàries els dies 4 i 5 de setembre de 2017. 
El lliurament de les feines completes i ben presentades és requisit indispensable per aprovar la matèria.

A continuació podeu consultar les feines de recuperació de cada matèria.

 

 1r ESO

ALEMANY

ANGLÈS

CASTELLÀ

CASTELLÀ (VOLUNTARI)

CATALÀ

CATALÀ DOSSIER

EDUCACIÓ FÍSICA

EXPERIMENTALS

MATEMÀTIQUES

MATEMÀTIQUES DOSSIER

MÚSICA

PLÀSTICA

RELIGIÓ

SOCIALS

TALLER DE PROBLEMES

TECNOLOGIA

Crèdit de síntesi 2014

El treball de síntesi és una oportunitat per continuar aprenent a resoldre problemes, treballar cooperant, conrear l'autonomia i la creativitat.
Entre el 7 i l'11 d'abril, al Col·legi Maristes de Les Corts, la realitat habitual dels estudiants va canviar una mica. Els companys van ser diferents, l'aula també i la forma de treballar: és el crèdit de síntesi! Amb aquest treball volem aprofundir més enllà del que aprèn l'alumnat per veure com ho aprèn, quina capacitat te de sortir-se de qualsevol problema o qüestió plantejada, si treballen en equip i el grau d'autonomia que assoleix.
    
El treball de síntesi del primer curs de secundària gira al voltant d'un centre d'interès: el reciclatge. La forma de treballar és diferent i hi ha tot un seguit d'activitats i manualitats, entre les que destaquen la tria de lemes sobre la relació de les persones amb l'entorncartells d'informació per entrar a les habitacionsun collage sobre els arbres fet amb materials reutilitzats i uns moneders fabricats a partir de Tetra Bricks. A més a més, també es van fer auques basades en la pel·lícula de Hayao Miyazaki «Ponyo al penya-segat» i la necessitat de sensibilitzar les persones sobre la importància de la natura.
En definitiva, va ser una setmana diferent en la que vam gaudir molt alhora que vam treballar i vam descobrir noves coses.
CS 1eso
Equip de Tutors de 1r d'ESO

Els Mossos fan una visita als alumnes de primer d'ESO

mossos 1eso 2013-14
 
Durant aquest novembre, dins de les activitats de tutoria, una parella de Mossos d'Esquadra del Grup de Proximitat del Barri, vénen a fer-nos una xerrada sobre prevenció en l'ús d'Internet.
 
Ara que les xarxes socials es troben dins de la nostra vida quotidiana i qui més qui menys les utilitza, ja sigui facebook, twiter, google+, whatsaap o d'altres convé aprendre el bon ús d'aquestes xarxes i conèixer els riscos i mètodes per mantenir la nostra privacitat. Durant la tutoria i mitjançant un parell de videos, els Mossos ens expliquen els riscos de deixar la nostra informació a l'abast de tothom i ens ensenyen a com mantenir una privacitat que de forma normal mantenim a la vida no virtual.A més d'explicar-nos amb detall com fer-ho ens ensenyen una eina molt últim com és fer contrasenyes que siguin de veritat difícils d'encertar per tal de protegir els nostres perfils informàtics.
 
Ha estat una bona oportunitat per recordar la responsabilitat que s'ha de tenir amb tot el que implica l'ús de xarxes i de control de l'intimitat.

Colònies 1r ESO 2013-14

Els dies 18-19-20 de juny, els alumnes de 1r d'ESO anirem de Colònies a l’Alberg La Bruna que es troba a Bellver de Cerdanya (Lleida). Pots baixar-te el fulletó AQUÍ

Criteris d'avaluació 1rESO

Aquí podeu consultar els criteris d'avaluació de cada una de les assignatures que s'imparteixen a secundària. Feu clic sobre el nom de l'assignatura per descarregar el document corresponent.

Subcategories