Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

MaristesWalker 2016

logomaristeswalker2016La MaristesWalker és una marxa solidària per equips que es disputa en el marc de la Fira Solidària de l'escola Maristes Sants-Les Corts. En un recorregut de 10 km pel districte de Sants-Montjuïc, equips de 5 persones han de finalitzar-lo abans de les dues hores. La inscripció és de 25 € per equip i aquesta inclou, esmorzar i samarreta per a cada component del grup. La inscripció va destinada al projecte solidari 2016 - 2017. L'edat mínima per a participar és de 12 anys (any de naixement 2004 o anteriors). Tots els equips han de tenir un component, com a mínim, major d'edat. Cal dir que la marxa va per la vorera dels carres, així que cal respectar la resta de vianants i els semàfors. Cal que cada equip passi junt per tots els controls que hi haurà al llarg del recorregut. Al no ser una competició, l'organització no farà cap classificació ni hi haurà premis pels primers. La sortida serà esglaonada a partir de les 10:30 hores del matí.

Cal inscriure's on-line aquí. Les inscripcions quedaran tancades el dimarts, 15 de novembre a les 23:59 h. Les inscripcions que es facin fora de termini no tindran garantida la samarreta tècnica.

 

Per  a qualsevol dubte o aclariment fes.ho saber a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

 

 INFORMACIÓ            RECORREGUT              INSCRIPCIÓ TANCADA