Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

MaristesWalker 2017

maristeswalker 4edicioLa MaristesWalker és una marxa solidària per equips que es disputa en el marc de la Fira Solidària de l'escola Maristes Sants-Les Corts. En un recorregut de 10 km pel districte de Sants-Montjuïc, equips de 5 persones han de finalitzar-lo abans de les dues hores. La inscripció és de 5 € per participant i aquesta inclou, esmorzar i samarreta per a cada component del grup. La inscripció va destinada al projecte solidari 2017 - 2018. L'edat mínima per a participar és de 12 anys (any de naixement 2005 o anteriors). Tots els equips han de tenir un component, com a mínim, major d'edat. Cal dir que la marxa va per la vorera dels carres, així que cal respectar la resta de vianants i els semàfors. Cal que cada equip passi junt per tots els controls que hi haurà al llarg del recorregut. Al no ser una competició, l'organització no farà cap classificació ni hi haurà premis pels primers. La sortida serà esglaonada a partir de les 10:30 hores del matí.

Cal inscriure's on-line aquí. Les inscripcions quedaran obertes del dimarts 31 d'octubre fins el diumenge, 5 de novembre a les 23 h

 

 Els participants menors de 18 anys hauran d'entregar l'autorització paterna signada, abans del dia 10 de novembre a secretaria de Les Corts. Us la podeu descarregar a continuació.

Per  a qualsevol dubte o aclariment fes.ho saber a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

 

 INFORMACIÓ         RECORREGUT        INSCRIPCIÓ OBERTA        AUTORITZACIÓ PATERNA