Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

Fira Solidària 2017

 

poster1.jpg   

El dissabte, 11 de novembre, celebrem la FIRA SOLIDÀRIA emmarcada en la difusió i el treball de conscienciació dels DRETS DELS INFANTS, a més de recaptar fons pel projecte solidari a Tanzània, concretament a la ciutat de Mwanza i el poble de Masonga   que treballen per donar eines que facilitin l'exercici i la participació de nens i nenes en activitats culturals i esportives en el temps de lleure. 

 Aquesta Fira és un moment de trobada de tota la família marista de Sants - Les Corts en un acte on la solidaritat en la implicació en el suport al projecte solidari que treballen el respecte dels Drets dels Infants és el     reclam a la participació. L’escola es converteix   en una Fira plena d’activitats, paradetes, actuacions musicals, teatre i més sorpreses, totes creades a partir de la iniciativa dels nostres alumnes, professors, mares i   pares de la nostra escola. Aquest any et convidem a moure't per la solidaritat. En els propers   dies us farem arribar l’horari i les activitats pròpies de la Fira Solidària 2017. 

 A més dins de la Fira es celebra la 4a MARISTES WALKER una marxa de 10 km per equips. 

Un dels moments més emocionants és la Rifa Solidària, que repartirà grans premis donats per empreses que volen mostrar la seva sensibilització vers els drets dels infants. 

Som molts els que fa setmanes preparem la Fira amb molta il·lusió, però estem convençuts que amb tu podrem. MOU-TE PER LA SOLIDARITAT! MOU-TE PELS ALTRES! 


Més informació de la fira 2017 

Més informació del projecte 

Fira 2016