Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

Fira Solidària 2016

 

posterfiraEl dissabte, 19 de novembre, celebrem la FIRA SOLIDÀRIA emmarcada en la difusió i el treball de conscienciació dels DRETS DELS INFANTS, a més de recaptar fons pel projecte solidari al Líban que treballa amb la recuperació dels drets vulnerats als nens refugiats sirians.

Aquesta Fira és un moment de trobada de tota la família marista de Sants - Les Corts en un acte on la solidaritat en la implicació en el suport al projecte solidari que treballen el respecte dels Drets dels Infants és el reclam a la participació. L’escola es converteix en una Fira plena d’activitats, paradetes, actuacions musicals, teatre i més sorpreses, totes creades a partir de la iniciativa dels nostres alumnes, professors, mares i pares de la nostra escola. Aquest any et convidem perquè amb tu seguim vivint el somni, seguim vivint la solidaritat. En els propers dies us farem arribar l’horari i les activitats pròpies de la Fira Solidària 2016.

A més dins de la Fira es celebra la 3a MARISTES WALKER una marxa de 10 km per equips.

Un dels moments més emocionants és la Rifa Solidària, que repartirà grans premis donats per empreses que volen mostrar la seva sensibilització vers els drets dels infants.

Som molts els que fa setmanes preparem la Fira amb molta il·lusió, però estem convençuts que amb tu podrem 200 i +,VIVINT LA SOLIDARITAT

 

Més informació de la Fira 2016

Més informació del Projecte Fratelli

Fira 2015