Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

“Amb tu, Marcel·lí”, el musical.

“Amb tu, Marcel·lí”, el musical. 
No t’ho pots perdre! - Dissabte 28 d’octubre, a Barcelona
 
unnamed
Dos-cents anys d’història marista. Dos-cents anys que Marcel·lí Champagnat va començar a fer realitat el seu somni d’educar els infants i joves perquè fossin persones felices. Ara es presenta la vida de Champagnat en un musical: “Amb tu, Marcel·lí”. Escrit pel G. Toni Torrelles i dirigit per Albert López Vivancos, més de 150 actors i actrius de les escoles Maristes de Catalunya despertaran les emocions de petits i grans.
 
El proper 28 d’octubre es faran les dues úniques representacions d’aquest musical a l’escola Maristes la Immaculada (Barcelona), una a les 16.30h i l’altra a les 19.00h.
 
A la primera sessió està previst que hi assisteixin els membres dels moviments juvenils que ho desitgin i persones que vinguin de les obres socials i de les escoles Maristes RubíMaristes Igualada, Maristes Girona, Maristes Sant Pere Chanel i Maristes la Immaculada.
 
A la segona sessió està previst que hi assisteixin els espectadors que vinguin de les escoles Maristes Sants-Les CortsMaristes Champagnat, Maristes Valldemia, Maristes Anna Ravell i Maristes Montserrat.
 
RESERVA JA L’ENTRADA A LA TEVA ESCOLA. (Recepció)
Tens temps fins al 20 d’octubre!