Maristes Sants-Les Corts

PPOO-1

Fòrum de recerca

 

forum1forum2

  forum3 forum4

El treball de recerca de la nostra alumna de 2n BTL C, Maria Paniello, va ser guardonat en el 17è Fòrum de Recerca de les Corts. El treball es titula Com es debiliten els nostres ossos i la seva tutora va ser la Sònia Sànchez.

 El passat 17 de març la Maria va presentar el seu treball, a l'ETSEIB, Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona.

 

Aquí teniu unes fotos de l’esdeveniment, que van gaudir els seus companys de 1r BTL, i que va ser lloat pel jurat pel seu esperit de recerca i la seva acurada presentació.

Finalment el treball "Com es debiliten els nostres ossos? Osteoporosi i la seva relació amb el tabaquisme i l'IMC" ha estat seleccionat a la mostra de districte de les Corts per passar a la fase de ciutat de la 8a Mostra de Recerca Jove de Barcelona com un dels 30 treballs finalistes.

El veredicte del jurat amb els 10 guardonats de la ciutat de Barcelona es farà públic el 18 de juny en un acte que es farà al Parc de la Ciutadella dins del marc de la Festa de la Ciència de Barcelona. 

 

Felicitats!