Maristes Sants-Les Corts

PPOO-1

Estada a Irlanda 2016

 

 

irlanda1irlanda2


 

Day 1

Avui hem començat una estada a Irlanda amb 8 alumnes de 1r de Batxillerat. Estem fent un programa d'immersió en anglès, amb diferents activitats culturals i allotjament en famílies a Portmarnock (Dublin). Us anirem posant al dia del que anem fent per terres irlandeses.

Have a nice week!

 

Day 2

irlanda6

irlanda5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Day 3

 irlanda8irlanda7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Day 4

irlanda9

irlanda10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

irlanda11

irlanda12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avui hem anat al Museu d'Història Natural de Dublin, que es va inaugurar el 1857. Després hem visitat el castell de Dalkey, al sud de la capital. Allà ens han explicat com era la vida al castell a l'edat mitjana. Inclús hem après a fer monedes. Hem passejat per la costa i la platja i hem tornat al centre de la capital per veure l'ambient de la ciutat al vespre. Avui se celebrava la Shopping Night i hem aprofitat per passejar de nit.

 

Day 5

irlanda15

irlanda16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El darrer dia ja! Ahir vam visitar Dublinia, un museu interactiu en el qual vam aprendre la història de la ciutat de Dublin, des del Víkings fins als nostres dies. També vam veure St Patrick's Cathedral i la biblioteca Chester Beatty, on hi havia una exposició sobre la història dels llibres des del punt de vista de totes les religions del món. Un darrer passeig per Temple Bar per acomiadar-nos de la ciutat i cap a Malahide. Dissabte tornem, això s'acaba!