Maristes Sants-Les Corts

PPOO-1

4t ESO visita el MWC

El passat dimarts dia 10 de desembre els alumnes de l’optativa d’informàtica de 4t d’ESO vam anar a visitar el Mobile World Centre situat a Portal de l’Àngel.

L’objectiu de la visita era aprendre la història de la telefonia mòbil i com ha evolucionat al llarg del temps. També poder veure i experimentar amb les idees més innovadores que s'apliquen en aquest camp.

En primer lloc ens van fer una introducció  i  també ens van ensenyar els primers mòbils. A continuació ens vam dividir en dos grups, amb un guia per cadascun d’ells. Ens van ensenyar els percentatges de mòbils corresponents de cada país i diverses curiositats sobre algunes xarxes socials. Després vam veure diferents vídeos sobre gent que havia millorat el seu negoci a traves de la tecnologia i un seguit d’imatges que a través de l’ipad podíem veure en tres dimensions.

Quan vam acabar la visita guiada, vam formar altres grups més reduïts per realitzar un joc; es tractava de contestar unes preguntes sobre la informació explicada anteriorment. Anàvem equipats amb un ipad. HJavéim de localitzar uns senyals i mitjançant un programa de realitat augmentada vam anar responent les preguntes. El grup guanyador va aconseguir una motxilla juntament amb uns auriculars.  Finalment ens van mostrar la botiga de Movistar que contenia la tecnologia actual.

Va ser un matí interessant descobrint el món de la tecnologia.

MWC1 MWC2
 MWC3

Anna Llauradó
Laia Nogués
Maria Mullor