Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

Maristes Sants-Les Corts

Premi Sambori Òmnium 2017

Nuria

Na Núria López i Gabaldà de 2n de Batxillerat ha estat finalista per al Premi Sambori Òmnium 2017 a la demarcació de Barcelona amb l'obra Clavells i violetes.

Òmnium Cultural convoca el XIè Premi Sambori Òmnium, el premi escolar de narrativa que té per objectiu promoure l’ús literari del català a les escoles i instituts del Principat, la Franja, Andorra i Catalunya Nord.

La Fundació Sambori organitza aquest concurs des del 1998 al País Valencià, i l’últim any ha comptat amb la participació de 86.000 alumnes. Òmnium Cultural organitza el Premi Sambori Òmnium a Catalunya des del 2006 i l’últim curs ha comptat amb la participació de més de 44.000 alumnes. Un total de 130.000 alumnes que el converteix en el premi literari escolar amb més participants d'Europa.

El lliurament del premi serà el dijous 23 de març, a les 18.30h, a la Sala de Plens de la seu del Districte de Les Corts.

La nostra més sincera enhorabona!

Mannequin Challenge per la PAU

El 30 de gener de 2017, els nens i nenes d'infantil i primària de l'escola Maristes Sants - Les Corts hem fet un mannequin challenge per celebrar el Dia Escolar de la Pau i la No Violència. #maristesperlapau