Maristes Sants-Les Corts

PPOO-1

Maristes Sants-Les Corts

Anglès per a adults

Imagen1

               

 El col·legi Maristes Sants-Les Corts i School House us informem de les noves formacions que proposem per a pares, mares i personal del centre.

  •  Classe d’anglès per nivells amb un professor nadiu
  •  Grup reduït (10 a 12 alumnes)
  •  Horari compactat: un dia a la setmana dos hores seguides (Dimecres de 18:00 a 20:00) a l’aulari de 2n de batxillerat (edifici de Les Corts)
  •  Preu molt competitiu: 71€ mensuals + matriculació

*Depenent dels grups que surtin es poden generar horaris diferenciats

** Si hi ha propostes de grups preconfigurats de 10 a 12 persones es tindran en consideració

INFORMACIÓ: Podeu adreçar-vos a School House i especificar el vostre interès en aquesta oferta mitjançant l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o mitjançant el número de mòbil 687072687.

 

Els Maristes defensem el diàleg pacífic i els drets fonamentals de les persones, pobles i institucions

   

 Aquests dies estem vivint socialment i políticament una situació extraordinària. Davant de tots els fets que es van desencadenant, la institució marista i totes les entitats educatives, socials i moviments juvenils que en depenen, manifestem que estem a favor del diàleg pacífic i dels drets fonamentals de les persones, dels pobles i de les seves institucions.

Diu la “Missió educativa marista” que “ajudem els joves a créixer en llibertat personal i a conèixer les exigències de la vida”. Així doncs, creiem en la llibertat viscuda en democràcia i entenem que els valors que han de prevaldre en la nostra societat són el respecte a l’altre, la justícia, la solidaritat, la fraternitat, la convivència i la participació.

La institució marista, des d'un profund arrelament a la realitat nacional de Catalunya i a la seva gent, expressa el respecte màxim a les diferents sensibilitats i fa costat a les persones que expressen les seves idees d’una manera cívica i pacífica.

Ens adherim a la nota de la Conferència Episcopal Tarraconense sobre el moment actual que viu Catalunya.

 

Barcelona, 21 de setembre del 2017

 

 

Maristes Catalunya

Fundació Champagnat

Fundació Anna Ravell

Centre Marista d’eScoltes

Federació d’Associacions Juvenils Mà Oberta - Cor Obert de Catalunya

Associació Mirall

Associació Gabella

Associació Compartir - Grup Social Marista

ONGD SED - Catalunya