Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

Maristes Sants-Les Corts

CAMPANYA REFUGIATS 15/16

cartell campanya refugiats

 

 Donada la situació actual amb els refugitas sirians que busquen asil en algun altre país, des de la nostra escola us fem arribar la CAMPANYA REFUGIATS 15/16 que l'ong SED ha endegat. 

Aquesta campanya pretén sensibilitzar-nos davant d'aquest fet que atempta contra els drets humans, a més de fer una intervenció d'emergència per poder fer arribar un ajut econòmic al projecte que s'està fent avui amb els refugiats sirians, concretament al Líban.

D'altra banda, ens facilita la relació de totes les entitatsque en la nostra ciutat s'estan preparant per a l'acollida dels refugiats. Aquestes fan una  crida a tothom que vulgui donar suport des del voluntariat en diferents tasques (primera acollida, intèrprets...)

DESCARREGA'T INFORMACIÓ

ERASMUS+

EU-flag-Erasmus vect POS

Durant el curs 2013-2014 un grup de mestres de l’escola va presentar un projecte a la Unió Europea, dins del programa Erasmus+: “Cooperació per a la innovació i les bones pràctiques”. Al setembre de 2014 aquest projecte va resultar seleccionat per ser dut a terme amb la corresponent subvenció de la Unió Europea.

La beca forma part del programa Erasmus +,  programa de la Unió Europea per a l'educació, la formació, la joventut i l'esport, el qual té com a objectius:

  • Afavorir la cooperació

  • Treballar en xarxa

  • L’aprenentatge i l’intercanvi de bones pràctiques entre les diferents organitzacions

  • Millorar el nivell lingüístic de les llengües estrangeres

Des de les hores, un equip de mestres es va organitzar i van començar a posar en marxa el projecte  “No Child Left Behind”. El projecte amb una durada de dos cursos (2014-2016)  té com a eix temàtic els esports, el teatre i l’alumnat amb necessitats educatives especials.

Durant tot aquest curs, l’alumnat de 5è i 6è ha estat involucrat realitzant activitats al voltant d’aquest projecte, i aquesta darrera setmana, han estat 4 alumnes de 6è acompanyats per 2 mestres, els que han marxat a Estònia per posar en comú amb els alumnes procedents d’altres països (Anglaterra, Turquia, Polònia, Romania i  Itàlia) els resultats i coordinar futures accions comunes.  FOTOS ESTÒNIA

Per a més informació i seguir el projece i les activitats visiteu la web: http://erasmus04.wix.com/erasmus-slc