Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

Maristes Sants-Les Corts

“Amb tu, Marcel·lí”, el musical.

unnamed
“Amb tu, Marcel·lí”, el musical. 
No t’ho pots perdre! - Dissabte 28 d’octubre, a Barcelona
 
Dos-cents anys d’història marista. Dos-cents anys que Marcel·lí Champagnat va començar a fer realitat el seu somni d’educar els infants i joves perquè fossin persones felices. Ara es presenta la vida de Champagnat en un musical: “Amb tu, Marcel·lí”. Escrit pel G. Toni Torrelles i dirigit per Albert López Vivancos, més de 150 actors i actrius de les escoles Maristes de Catalunya despertaran les emocions de petits i grans.
 
El proper 28 d’octubre es faran les dues úniques representacions d’aquest musical a l’escola Maristes la Immaculada (Barcelona), una a les 16.30h i l’altra a les 19.00h.
 
A la primera sessió està previst que hi assisteixin els membres dels moviments juvenils que ho desitgin i persones que vinguin de les obres socials i de les escoles Maristes RubíMaristes Igualada, Maristes Girona, Maristes Sant Pere Chanel i Maristes la Immaculada.
 
A la segona sessió està previst que hi assisteixin els espectadors que vinguin de les escoles Maristes Sants-Les CortsMaristes Champagnat, Maristes Valldemia, Maristes Anna Ravell i Maristes Montserrat.
 
RESERVA JA L’ENTRADA A LA TEVA ESCOLA. (Recepció)
Tens temps fins al 20 d’octubre!

Anglès per a adults

Imagen1

               

 El col·legi Maristes Sants-Les Corts i School House us informem de les noves formacions que proposem per a pares, mares i personal del centre.

  •  Classe d’anglès per nivells amb un professor nadiu
  •  Grup reduït (10 a 12 alumnes)
  •  Horari compactat: un dia a la setmana dos hores seguides (Dimecres de 18:00 a 20:00) a l’aulari de 2n de batxillerat (edifici de Les Corts)
  •  Preu molt competitiu: 71€ mensuals + matriculació

*Depenent dels grups que surtin es poden generar horaris diferenciats

** Si hi ha propostes de grups preconfigurats de 10 a 12 persones es tindran en consideració

INFORMACIÓ: Podeu adreçar-vos a School House i especificar el vostre interès en aquesta oferta mitjançant l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o mitjançant el número de mòbil 687072687.