Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

Maristes Sants-Les Corts

Comunicat 12/02

COMUNICAT COL·LEGI MARISTES SANTS-LES CORTS

Dia 12 de febrer del 2016

Davant de les acusacions infundades d’encobriment i obstrucció a la justícia aparegudes avui en un mitjà de comunicació, el col·legi Maristes Sants-Les Corts exposa:

-       Respecte a la denúncia presentada el 14 de juny del 2011, el col·legi no ha rebut mai cap citació ni cap requeriment judicial.

-       El col·legi va facilitar el contacte amb la família afectada quan se li va demanar per part dels Mossos d’Esquadra perquè disposava d’aquesta informació.

-       El col·legi no va facilitar l’adreça del senyor Benítez quan se li va demanar per part dels Mossos d’Esquadra perquè no disposava d’aquesta informació.

-       Xavier Giné Arnella va ser director del col·legi Maristes Sants-Les Corts a partir del dia 1 de setembre del 2011 i ni ell ni l’escola disposaven de nova informació que la que va conduir a la denúncia del dia 14 de juny.

-       La direcció del centre ha col·laborat amb les autoritats a facilitar la informació requerida.

-       Sempre hem col·laborat amb les autoritats competents i sempre hem facilitat la informació que se’ns ha requerit quan l’hem tinguda.

Raimon Novell, director del col·legi Maristes Sants-Les Corts

Comunicat 11/02

Benvolguts i benvolgudes,

En aplicació del nostre protocol intern i, com a mesura preventiva, el germà F.M., sotsdirector del centre, ha estat apartat cautelarment de les seves responsabilitats i tasques docents fins que s’aclareixin els fets per part de les autoritats competents. Prenem aquesta mesura per tal de vetllar per la tranquil·litat dels vostres fills i filles i de vosaltres mateixos. Agraïm el vostre suport, en aquests moments tan difícils, a la comunitat educativa de Sants Les Corts, a l’Equip Directiu de la Fundació i als Germans Maristes. L’AMPA del col·legi ha estat degudament informada dels passos que ha fet la direcció en tot moment.

Raimon Novell, director del col·legi Maristes Sants-Les Corts