Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

Maristes Sants-Les Corts

Programa BATX2LAB (UB)

batx2lab batx2lab2
 
El nostre alumne Marc Sauret, de 1 BTL A, després d’un dur procés de selecció, ha estat triat per a fer les seves pràctiques de TR a les instal.lacions del Parc científic de Barcelona, PCB, dins del programa BATX2LAB (UB).
El seu Treball de Recerca es titula Estudi dels antibiòtics naturals.
El Marc estarà tutoritzat per un investigador que, a més, l’assessorarà en el transcurs de l’elaboració del projecte.
El programa conclou amb el lliurament de 3 premis (tant per a l’estudiant com per al centre) als millors treballs de recerca, els quals seran exposats en un estand a la edició 2017 de la Fira Recerca en directe, amb la finalitat que els joves puguin donar a conèixer al públic assistent el projecte d'investigació que han dut a terme.
Moltes felicitats!

Cloenda ESO promoció 2012 - 2016

El passat divendres dia 10 de juny, en el centre de Secundària, va tenir lloc la cloenda de la promoció 2012 - 2016 de l'ESO. Els alumnes acompanyats dels seus familiars i professors van acomiadar una etapa de la seva formació acadèmica i humana en la nostra Escola.

Podeu veure un resum de l'acte al següent enllaç.

Projecte Aprenentatge i Servei

m116 m117 aps profes
   

El passat 8 de juny, en una acte organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de Les Corts, es van presentar al Saló del Consell de la Seu del Districte (Plaça Comes, 18) els projectes d'aprenentatge i servei realitzats al llarg del curs als diferents centres de Les Corts.

La presentació la van portar a terme la Natalia Navarrete i l'Elisa Sanz, professores encarregades del projecte a la nostra Escola. En ella es va fer referència a vuit dels dotze projectes dissenyats al centre. S'ha reflectit la importància i les grans possibilitats que obren aquests projectes als adolescents i les habilitats que treballen en la majoria de les ocasions molt diferents a les que desenvolupen a les aules.

Podeu veure un recull dels diferents projectes a l'Espai expositiu de les Corts (Plaça Comes, 18) els dies feiners de juny de 10 a 20 hores.

En aquest enllaç podeu veure tots els projectes d'aprenentatge i servei realitzats al centre.

 

Fòrum de recerca

forum1 forum2 forum3 forum4

 

   

El treball de recerca de la nostra alumna de 2n BTL C, Maria Paniello, va ser guardonat en el 17è Fòrum de Recerca de les Corts. El treball es titula Com es debiliten els nostres ossos i la seva tutora va ser la Sònia Sànchez.

 El passat 17 de març la Maria va presentar el seu treball, a l'ETSEIB, Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona.

 

Aquí teniu unes fotos de l’esdeveniment, que van gaudir els seus companys de 1r BTL, i que va ser lloat pel jurat pel seu esperit de recerca i la seva acurada presentació.

Finalment el treball "Com es debiliten els nostres ossos? Osteoporosi i la seva relació amb el tabaquisme i l'IMC" ha estat seleccionat a la mostra de districte de les Corts per passar a la fase de ciutat de la 8a Mostra de Recerca Jove de Barcelona com un dels 30 treballs finalistes.

El veredicte del jurat amb els 10 guardonats de la ciutat de Barcelona es farà públic el 18 de juny en un acte que es farà al Parc de la Ciutadella dins del marc de la Festa de la Ciència de Barcelona. 

 

Felicitats!