Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

Maristes Sants-Les Corts

50 anys a Les Corts

Logo Sants RGB-02

Us presentem el logo del 50è aniversari de la presència marista a Les Corts. Agraïm profundament l’esforç de totes aquelles persones que han participat en el concurs de propostes del logo. Molt aviat disposareu de l’agenda d’activitats d’aquest any de celebracions.

Premi Extraordinari Batxillerat 2016

carmenmesas4 carmenmesas2
   

L'alumna Carmen Mesas, de Maristes Sants-Les Corts va recollir ahir 24 d'octubre de mans del President de la Generalitat i de la Consellera d'Ensenyament, un dels Premis Extraordinaris de Batxillerat que es van atorgar a partir d'unes proves realitzades el passat 28 de juny. Aquests premis són un estímul més per als alumnes i un reconeixement oficial dels seus mèrits que demostra una preparació d'excel·lència en els estudis de batxillerat. Són també una mostra de la constància i compromís pel treball compartit entre estudiant, professorat i família.

Entre els beneficis d'haver obtingut el guardó s'inclouen el curs gratuït en una EOI  pel curs 2017-2018,  l'estada en un centre de recerca  prevista per l'estiu de 2017 i  les taxes gratuïtes en una universitat pública catalana.

Moltes felicitats, Carmen pel teu esforç, t'ho mereixes!

Maristes Xarxa Innovació!

logoinnova

Maristes Xarxa Innovació és el nom del nou projecte educatiu que les escoles Maristes de Catalunya hem posat en marxa enguany. Es tracta d’un procés participatiu de cocreació de tota la comunitat educativa, que se centra en la innovació permanent i en xarxa entre totes les escoles maristes del país. El projecte s’ha presentat el dia 7 de setembre en una jornada multitudinària al Palau de Congressos de Girona amb prop de vuit-cents educadors de les escoles maristes.

Als següents enllaços trobareu més informació d'aquest projecte.

Maristes Xarxa Innovació: mira el vídeo de la jornada de l'11 de febrer (11/02/2017)

500 persones s'apleguen a Maristes La Immaculada per somiar l'escola del futur (11/02/2017)

Pàgina web MXI

Et necessitem (16/11/2016) 

MXI Sants - Les Corts (10/10/2016)

Presentació MARISTES XARXA INNOVACIÓ (Girona, 7/9/2016)

MXI Sants-Les Corts

Dilluns passat, 10 d'octubre, el claustre de professors, el personal d'administració i serveis, i els germans maristes de les comunitats de Sants i el Casal de Les Corts, ens vàrem juntar per iniciar el procés de creació de Maristes Xarxa Innovació