Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

Maristes Sants-Les Corts

Programa BATX2LAB (UB)

batx2lab batx2lab2
 
El nostre alumne Marc Sauret, de 1 BTL A, després d’un dur procés de selecció, ha estat triat per a fer les seves pràctiques de TR a les instal.lacions del Parc científic de Barcelona, PCB, dins del programa BATX2LAB (UB).
El seu Treball de Recerca es titula Estudi dels antibiòtics naturals.
El Marc estarà tutoritzat per un investigador que, a més, l’assessorarà en el transcurs de l’elaboració del projecte.
El programa conclou amb el lliurament de 3 premis (tant per a l’estudiant com per al centre) als millors treballs de recerca, els quals seran exposats en un estand a la edició 2017 de la Fira Recerca en directe, amb la finalitat que els joves puguin donar a conèixer al públic assistent el projecte d'investigació que han dut a terme.
Moltes felicitats!

Cloenda ESO promoció 2012 - 2016

El passat divendres dia 10 de juny, en el centre de Secundària, va tenir lloc la cloenda de la promoció 2012 - 2016 de l'ESO. Els alumnes acompanyats dels seus familiars i professors van acomiadar una etapa de la seva formació acadèmica i humana en la nostra Escola.

Podeu veure un resum de l'acte al següent enllaç.

Projecte Aprenentatge i Servei

m116 m117 aps profes
   

El passat 8 de juny, en una acte organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de Les Corts, es van presentar al Saló del Consell de la Seu del Districte (Plaça Comes, 18) els projectes d'aprenentatge i servei realitzats al llarg del curs als diferents centres de Les Corts.

La presentació la van portar a terme la Natalia Navarrete i l'Elisa Sanz, professores encarregades del projecte a la nostra Escola. En ella es va fer referència a vuit dels dotze projectes dissenyats al centre. S'ha reflectit la importància i les grans possibilitats que obren aquests projectes als adolescents i les habilitats que treballen en la majoria de les ocasions molt diferents a les que desenvolupen a les aules.

Podeu veure un recull dels diferents projectes a l'Espai expositiu de les Corts (Plaça Comes, 18) els dies feiners de juny de 10 a 20 hores.

En aquest enllaç podeu veure tots els projectes d'aprenentatge i servei realitzats al centre.