Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

Maristes Sants-Les Corts

Mannequin Challenge per la PAU

El 30 de gener de 2017, els nens i nenes d'infantil i primària de l'escola Maristes Sants - Les Corts hem fet un mannequin challenge per celebrar el Dia Escolar de la Pau i la No Violència. #maristesperlapau

Feliç Bicentenari!

LogoUnnoucomencament

Avui, 2 de gener de 2017, la data que ens vincula amb el nostre passat, hi haurà moltes celebracions de la fundació de dels maristes arreu. El Consell general ho celebrarà en diferents llocs per ressaltar la internacionalitat de l’Institut: a La Valla, a Nairobi, a Luján (Argentina), a Roma. El G. Emili Turú ésa Bangla Desh, on assisteix a la inauguració d’una nova escola per als fills dels treballadors de les plantacions de te.

Des de la Província L’Hermitage, els germans volen expressar l’agraïment per tot el que s’ha viscut aquests 200 anys i la voluntat de viure aquest nou començament amb esperança. I ho volen fer a la mateixa casa on va néixer l’Institut.

Durant els dies 2 i 3, tant La Valla-en-Gier com Notre-Dame de l’Hermitage acullen un programa d’actes que inclou una celebració eucarística, el descobriment d’una placa commemorativa, visites guiades, tallers, xerrades i moments per a la interioritat i la pregària.

La llavor sembrada fa 200 anys dóna fruits. I ens n’hem de felicitar.

Joiós bicentenari!