Maristes Sants-Les Corts

vendadellibres3

Maristes Sants-Les Corts

Feliç Bicentenari!

LogoUnnoucomencament

Avui, 2 de gener de 2017, la data que ens vincula amb el nostre passat, hi haurà moltes celebracions de la fundació de dels maristes arreu. El Consell general ho celebrarà en diferents llocs per ressaltar la internacionalitat de l’Institut: a La Valla, a Nairobi, a Luján (Argentina), a Roma. El G. Emili Turú ésa Bangla Desh, on assisteix a la inauguració d’una nova escola per als fills dels treballadors de les plantacions de te.

Des de la Província L’Hermitage, els germans volen expressar l’agraïment per tot el que s’ha viscut aquests 200 anys i la voluntat de viure aquest nou començament amb esperança. I ho volen fer a la mateixa casa on va néixer l’Institut.

Durant els dies 2 i 3, tant La Valla-en-Gier com Notre-Dame de l’Hermitage acullen un programa d’actes que inclou una celebració eucarística, el descobriment d’una placa commemorativa, visites guiades, tallers, xerrades i moments per a la interioritat i la pregària.

La llavor sembrada fa 200 anys dóna fruits. I ens n’hem de felicitar.

Joiós bicentenari!

Fira Solidària 2016

Benvolgudes famílies,

El passat 19 de novembre vam tornar a viure la Fira Solidària de la nostra escola, una activitat que pretén esdevenir un moment de trobada de la família marista de Sants-Les Corts vers la defensa i el treball dels Drets dels Infants, concretats en projectes solidaris que tinguin com acció la defensa i denúncia d’alguns drets vulnerats per infants del nostre món. Aquest curs el projecte es concreta en els infants sirians refugiats al Líban (Projecte Fratelli).

L’èxit de participació de la Fira ha estat aclaparador, i per això us volem agrair la vostra implicació i participació. Heu portat roba, joguines, aliments... Gràcies també a l’AMPA, que heu estat preparant totes les paradetes les setmanes prèvies i el mateix dia per fer que tot funcionés el millor possible. En definitiva heu fet possible aquesta Fira, per això us volem dir, MOLTES GRÀCIES!

Aprofitem per fer-vos arribar algunes de les xifres de la Fira:

  • 930 inscrits
  • 206 voluntaris
  • 602 kg d’aliments recollits (destinats a Càritas de Sta. Maria de Sants)
  • 7280 € recollits pel projecte solidari Fratelli

La solidaritat és un valor que cal que no deixem mai de cultivar, en ell recau l’esperança de fer un món més just i, sobretot, més digne per a TOTHOM sense distingir per cap tipus de condició, raça, sexe, religió... és per això que, com a institució educativa que som, donem molt de valor al treball de la solidaritat.

Finalment, us animem a que contesteu una valoració molt breu per tal ens feu arribar la vostra opinió i les propostes de millora. Estem convençuts que aquestes aportacions ens ajudaran a créixer i ha millorar el funcionament i la finalitat de la Fira Solidària.

DÓNA LA TEVA OPNIÓ:  https://goo.gl/forms/To5N2NuWBYj4G55n1

MOLTES GRÀCIES PER LA TEVA PARTICIPACIÓ

Desitgem seguir comptant amb la vostra participació en les properes edicions.

Atentament,

Equip directiu i equip de pastoral

50 anys a Les Corts

Logo Sants RGB-02

Us presentem el logo del 50è aniversari de la presència marista a Les Corts. Agraïm profundament l’esforç de totes aquelles persones que han participat en el concurs de propostes del logo. Molt aviat disposareu de l’agenda d’activitats d’aquest any de celebracions.

Premi Extraordinari Batxillerat 2016

carmenmesas4 carmenmesas2
   

L'alumna Carmen Mesas, de Maristes Sants-Les Corts va recollir ahir 24 d'octubre de mans del President de la Generalitat i de la Consellera d'Ensenyament, un dels Premis Extraordinaris de Batxillerat que es van atorgar a partir d'unes proves realitzades el passat 28 de juny. Aquests premis són un estímul més per als alumnes i un reconeixement oficial dels seus mèrits que demostra una preparació d'excel·lència en els estudis de batxillerat. Són també una mostra de la constància i compromís pel treball compartit entre estudiant, professorat i família.

Entre els beneficis d'haver obtingut el guardó s'inclouen el curs gratuït en una EOI  pel curs 2017-2018,  l'estada en un centre de recerca  prevista per l'estiu de 2017 i  les taxes gratuïtes en una universitat pública catalana.

Moltes felicitats, Carmen pel teu esforç, t'ho mereixes!