Maristes Sants-Les Corts

PPOO-1

Maristes Sants-Les Corts

ATEMPTAT BARCELONA

lazonegro

 

En aquests moments de profund dolor i d'immensa tristesa, totes les persones que integrem la comunitat marista de Catalunya expressem el nostre suport a les famílies de les víctimes de l'atemptat del dia 17 d'agost del 2017 a Barcelona, especialment a una de les famílies del col·legi Maristes Rubí, durament colpida pels fets. Tant l'escola com la institució ens posem  a disposició de la família i els oferim tot el nostre escalf i la nostra abraçada més sincera.

Que la Bona Mare aculli als seus braços les vides que han marxat i que el bon Déu acompanyi els familiars que en ploren les pèrdues. Una sentida pregària.

Rubí, 18 d'agost 2017

Distincions PAU 2017

pau2017

Vuit alumnes de 2n BTL del Col·legi Maristes Sants-Les Corts han obtingut la distinció de les PAU que el Departament d'Economia i Coneixement atorga anualment amb la finalitat de reconèixer públicament l'esforç dels estudiants, així com la preparació en la realització de les proves d'accés a la universitat (PAU). Es concedeix la Distinció de les PAU a tots els estudiants de Catalunya que en la convocatòria del mes de juny han obtingut una qualificació de les proves d'accés a la universitat igual o superior a 9 punts.

El Col·legi Maristes Sants-Les Corts ha estat entre els primers quatre col·legis que més distincions han rebut enguany.
La Núria López i l'Andrea Soria, amb un 9.50, la Maria Falcó i el Marc Sauret, amb un 9.40, la Laura Plaza i l'Ariadna Trullols, amb un 9.05, i l'Ona Falcó i la Sandra Márquez, amb un 9 van assistir ahir a l'acte de reconeixement, celebrat a l'Auditori de Barcelona. Van assistir a l'acte unes 2000 persones de tot Catalunya.

Felicitem-los pel seu esforç i dedicació!

Novetats a "Bones Pràctiques" (2)

opc bonespractiques

A la pestanya de "Bones pràctiques" podeu veure noves propostes.
En aquesta ocasió us presentem dos vídeos molt interessants.
Una intervenció amb un agent molt especial per treballar les emocions a I3.
I un segon vídeo del projecte de ràdio "Ones Maristes".
Desitgem que gaudiu d'elles de la mateixa manera que ho fan els alumnes.